Plakatbutikken fortsetter å rammes av tap – resultatet synker

Håper å se lyset i enden av tunnelen i slutten av 2022.

Det ble nok et tøft kvartal for nettbutikken Desenio som i dag rapporterer sine tall for Q2 2022. I tillegg til synkende omsetning og resultat har dessuten aksen deres gått ned fra rundt 100 kroner samme tid i fjor, til rundt én krone i dag.

For en måneds tid siden meddelte selskapets administrerende direktør, Fredrik Palm, at man har valgt å si opp en rekke ansatte i Sverige samt senke ledelsens lønninger. Denne avgjørelsen håpes å vise resultater i slutten av året.

Annonse

Nå har omsetningen minsket fra 266 millioner SEK samme periode i fjor til 183 millioner SEK i løpet av andre kvartal i år. Driftsresultatet synker samtidig til negative 28 millioner SEK.

Den 14.juni offentliggjorde selskapet at det var tatt en avgjørelse om å gjennomføre kostnadsbesparelser på 32 millioner kroner på årsbasis for å tilpasse virksomheten til et utfordrende marked med synkende online forbruk. Kostnaden for besparingen lyder 10,7 millioner kroner og er en engangskostnad i det andre kvartalet i 2022, skriver selskapet.

LES OGSÅ: Tøft løp for Desenio første kvartal: "Ikke imponerende"

LES OGSÅ: De sier opp ansatte for å sikre lønnsomheten: "Ekstremt leit"

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!