Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Bagins nyeste versjon er alltid bedre enn den forrige

Kåre Normann Sekkesæter
urban

Bagin er nøye med å samle inn feedback fra kundene for å sørge for at neste versjon av utemøbelbeskyttelsen deres alltid er bedre enn den forrige. Allerede fra den første prototypen har samspillet med kundene vært avgjørende for framgangen.

Bagin er et norsk direct-to-consumer-merke som allerede fra begynnelsen har hatt ambisjon om å bli internasjonalt. I dag satser de på Sverige, Danmark, Nederland og Tyskland, men det er mulig å kjøpe Bagin over hele verden.

ANNONSE

Dette avsnittet av podcasten Netthandelsstrender ble spilt inn på NXT Nordics-konferansen 11. oktober i en samtale mellom programleder Urban Lindstedt og Kåre Normann Sekkesæter, grunnlegger og daglig leder i Bagin.

Bagin er løsningen på Kåre Normann Sekkesæters problem med oppbevaring av utemøblene sine. Svigermoren hans sydde den første prototypen. Denne ble testet ut på naboene ved å banke på 111 dører. Neste steg var å håndplukke et eget team, finne fabrikker i Kina og eksklusivt salg gjennom egen nettbutikk i Sverige, Danmark, Nederland og Tyskland.

I 2018 lanserte Bagin oppbevaringsløsningen sin for utemøbler. Denne holder møblene dine tørre gjennom hele vintersesongen. Den har senere blitt utvidet til en oppbevaringsløsning for middelhavsklima. Og hver ny modell er bedre enn den forrige. Det første året ble lageret utsolgt på to måneder. I 2021 landet omsetningen på 24,2 millioner kroner, og i 2022 er prognosen xxx millioner kroner.

Med seg har han Krister A. Pedersen, CFO i XXL, som har bakgrunn innen strategi, kommersialisering, internasjonalisering og sterk finansiell kompetanse. For å jobbe med firmaets varemerke, tok Kåre kontakt med Øivind Solgård-Jensen, som arbeidet med design og digital markedsføring. Nå styrkes styret med tanke på ekspansjon i framtiden.

I 2022 arbeider Bagin med å posisjonere seg som en sterk aktør i Skandinavia for deretter å ekspandere til internasjonale markeder. Hittil er Bagin solgt til kunder i 18 forskjellige land, og bedriften er nå i ferd med å inngå samarbeid med lokale butikker og forhandlere.

Hør også på Milrab sikrer vekst med offentlige anskaffelser

Del artikkel: