Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

«Jeg har drept mange e-forhandleres drømmer»

Roy-Andre Tollefsen
urban

E-handelsplattformen er forretningskritisk for alle e-handelssatsinger. Til tross for dette er det mange gründere som ikke forstår at det koster å bygge en god nettbutikk med integrasjoner til PIM og forretningssystemer.

Roy-Andre Tollefsen, som har levert hundrevis av nettbutikker i Norge med suksess, velger derfor kundene sine nøye: «Jeg har drept mange e-forhandleres drømmer da jeg har bedt dem om å komme tilbake når de har fått erfaring innen e-handel som ansatt.»

ANNONSE

I dette avsnittet av podden Netthandelstrender snakker programleder Urban Lindstedt med Roy-Andre Tollefsen, eier og head of ecom & R&D på Flow Retail samt investorer

Roy-Andre Tollefsen bygde opp Norges mest suksessfulle e-handelsleverandør Trollweb før han solgte virksomheten til Visma i 2017. Senere kjøpte han sin tidligere arbeidsgiver Flow Retail for å levere IT til detaljforhandlere. Han utviklet sin første nettbutikk som 13-åring i 1993.

Roy-Andre Tollefsen har evaluert svært mange e-handelsplattformer. I Trollweb satset de på Magento, men etter at Magento gjorde flere teknologiske valg som Roy-Arne ikke likte valgte han å jobbe med plattformen Shopware. Han mener at Magento, eller Adobe Commerce har sin beste tid bak seg, og at mange konsulenter og utviklere har forlatt plattformen.

Del artikkel: