Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten bygger moderne og miljøvennlig terminal

Hjelper deg med å få varene dine frem - slik dine kunder ønsker det
Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Alle Postens bygninger skal være utslippsfrie innen 2025.

ANNONSE

Posten Norge skal bygge ny terminal utenfor Kristiansand for å ruste seg til fremtidens netthandel. Dette skriver de i en pressemelding.

Den store økningen i antall pakker har gjort at Postens nåværende terminal i Kristiansand er blitt for liten. Daglig går det inn og ut 15.000 pakker i terminalen, i tillegg til at det sendes pakker fra Agder til Oslo og Stokke på grunn av kapasitetsproblemer.  Det skal det bli en slutt på med den nye terminalen, som er på hele 67 mål.

LES OGSÅ: Posten ruller ut 100 nye pakkebokser

Vi vil bygge i Lillesand kommune tre kilometer nord for dagens terminal i Buråsen – rett ved E18. Der har vi kjøpt en tomt på 67 mål. Terminalen blir på 8.000 kvadratmeter, og vil møte fremtidens krav til miljø og elektriske kjøretøy. Posten skal være utslippsfri i alle våre bygninger og kjøretøy innen 2025, sier, Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge, i pressemeldingen.

Den nye terminalen skal være klar for drift høsten 2021, og vil få en moderne sorteringsmaskin som skal sikre rask og effektiv drift. Konsernsjefen sier også at de 130 medarbeiderne kan se frem til bedre arbeidsforhold både når det gjelder helse, miljø og sikkerhet.

Del artikkel: