Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten investerer i den populære gjenbruksappen: ”Viktig satsing”

Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge.
Foto: Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil bidra ytterligere for å øke brukthandelen.

ANNONSE

Som en del av Posten-konsernet går Bring Ventures inn som investor i den norske second hand-plattformen Tise. Samtidig går eBay Ventures og Nysnø Klimainvesteringer inn på eiersiden.

Investeringen er en steg i Postens økte satsing på sirkulærøkonomi fremover hvor man ønsker å gjøre det lettere for forbrukerne å handle brukt.

Løsninger som fremmer gjenbruk og sirkulærøkonomi er et viktig satsingsområde for konsernet fremover. Skal vi klare å minske utslippene i tråd med Parisavtalen, må vi skape tjenester som gjør det lettere å handle sirkulært. Vi er overbeviste om at veien til et mer bærekraftig samfunn krever at det blir enklere å kjøpe og selge brukt over hele Norden. Plattformer som Tise forenkler overgangen til en mer sirkulær økonomi, sier Tone Wille, konsernsjef i Posten, i en pressemelding.

Posten Norge og Tise har fra før av et samarbeid om fraktløsninger. Forbrukerne kan ved kjøp i appen velge om de ønsker å benytte seg av Helthjems hjemlevering eller Postens Norgespakke.

CEO hos Tise ser på Bring Ventures investering som viktig for deres fremtidige ekspansjon.

Vi er et nordisk selskap og å få inn en stor nordisk logistikkaktør blir viktig i vår fremtidige ekspansjon. Ved å få med oss Bring som investor kan vi få tilgang til viktige innsikter når det gjelder logistikk og frakt, sier Eirik Rime, CEO på Tise.

Tise har siden etablering i 2014 vokst raskt i popularitet. Appen, som ble lansert i 2016, omsetter klær, interiør og annet mellom privatpersoner. Med over 2,5 millioner registrerte brukere har appen rundt 150 000 daglig aktive brukere.

Del artikkel: