Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten lanserer ny tjeneste for mindre pakker

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Gjør som konkurrenten.

ANNONSE

Posten lanserer nå en ny Norgespakke for mindre pakker under fem kilo. Forandringen fra tidligere er blant annet at prisen blir rimeligere for forbrukeren.

Handlevanene har blitt endret under pandemien. Det nye digitale handlemønsteret har ført til en kraftig vekst i forsendelsen av pakker. Nå gjør vi det enda enklere for våre kunder å sende mindre pakker, Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten, i en pressemelding.

Den nye Norgespakken skal kunne sendes fra forbrukerens postkasse eller Postens utleveringssted. Det er forventet at den nye tjenesten skal passe godt for den økende aktiviteten i bruktmarkedet, hvor stadig flere pakker sendes direkte mellom privatpersoner.

Rundt 80 prosent av det totale volumet for Norgespakker er under fem kilo. Når vi nå mer enn halverer prisen på disse pakkene og samtidig gjør det mulig å sende fra egen postkasse.

Norgespakken kan pakkes inn med det man har for hånden og påføres en egen kode. Dette er tilsvarende løsning som hjemleveringtjenesten Helthjem har for pakker mellom privatpersoner.

Del artikkel: