Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten om årets julevolumer: “Ekstraordinære mengder“

Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge.
Foto: Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vekst på 9,5 prosent.

ANNONSE

Julen i år ble det satt rekord i antall pakker hos Posten. I løpet av desember har det blitt sendt ut i overkant av 40 millioner postsendinger, bare fra Østlandsterminalen, samtidig som Posten og Bring har håndtert rundt to millioner pakker hver eneste uke i julemåneden.

LES OGSÅ: Postens julefilm går viralt – nådd én milliard mennesker

I år har vi håndtert ekstraordinære store mengder med julepost. Pakkevolumet løftet seg til rekordhøyder allerede dagen etter at myndighetene innførte nye koronarestriksjoner og har holdt seg veldig høyt helt inn til julaften. Det har vært god flyt i årets juletrafikk. Vi har levert med høy kvalitet og ser at kundene er fornøyde. Jeg ønsker å rette en stor og velfortjent takk til alle våre ansatte og de som jobber på Post i butikk og som nå kan ta seg en velfortjent juleferie, sa Tone Wille, konsernsjef i Posten, på julaften.

LES OGSÅ: Jernia lanserer ny løsning fra Posten og Bring: "Har vært etterspurt lenge"

Alle Postens terminaler ble tømt for julepost. I forkant av desember hentet Posten inn ekstra arbeidskraft, og rakk å utvide til totalt 1000 hentesteder fordelt omkring i landet før slutten av året. De siste fjorten dagene har det vært en vekst på 9,5 prosent i pakkevolumet på landets hentesteder, sammenlignet med samme tid i fjor.

Del artikkel: