Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Posten selger Bring Frigo

Konsernsjef Lars Arne Brøttem i Nor-log Gruppen, som nå kjøper Bring Frigo AS.
therese.karlsrud.haugen

Mener nye eiere vil være bedre for datterselskapet.

ANNONSE

Posten-eide Bring Frigo AS, som tilbyr transport- og logistikkløsninger for temperaturkontrollert gods både nasjonalt og internasjonalt, selges til logistikkselskapet Nor-log Gruppen, som tar over alle aksjer i selskapet.

Nor-log Gruppen spesialiserer seg på transport- og logistikkløsninger for gods som krever temperaturkontroll. De er morselskap i et konsern opprettet i 2019 etter sammenslåingen av Miniekspress-selskapene og Suldal Transport.

Kjøpet av Bring Frigo innebærer at Nor-log Gruppen kan tilby et enda mer finmasket, nasjonalt nettverk av kjøle- og frysetransporter.

Vi mener at nye eiere med en tydelig satsing på tempererte transporter vil være bedre for Bring Frigo AS. Nor-log Gruppen er en betydelig aktør i det norske transportmarkedet og har lenge vært en god samarbeidspartner for Posten, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge, i en pressemelding.

Nor-log Gruppen vil i en overgangsperiode overta hele virksomheten til Bring Frigo AS. Etter overgangsperioden er intensjonen at den internasjonale delen av virksomheten til Bring Frigo AS skal overtas av Bring Frigo AB i Sverige.

Ved å knytte Bring Frigo AS sitt nettverk sammen med Nor-log Gruppens eksisterende nettverk er vi i stand til å tilby et enda sterkere og bredere kundetilbud i markedet. Dette vil gi oss en sterk plattform for fremtidig utviklingsarbeid til beste for våre eksisterende og nye kunder, sier konsernsjef Lars Arne Brøttem i Nor-log Gruppen.

Salget av Bring Frigo AS til Nor-log Gruppen forutsetter godkjennelse fra Konkurransetilsynet. Planlagt overtakelse er 1. februar.

Del artikkel: