Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Postens julefilm går viralt – nådd ut til én milliard mennesker

Et bilde fra Postens julefilm hvor Harry møter selveste Julenissen.
Foto: Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Budskapet engasjerer verden over.

ANNONSE

Postens julefilm  2021 har gått viralt. Med mer enn 2,5 millioner visninger på YouTube, samt oppmerksomhet fra tusenvis av medier i hele verden, engasjerer årets budskap sterkt.

Det er nemlig kjærligheten som står i fokus i reklamefilmen "When Harry met Santa". En homofil julenisse er del av Postens markering av 50-årsjubileet for avkriminalisering av homofili i Norge i 2022. Filmen har ifølge beregninger nådd ut til en milliard mennesker, kloden over.

Det er overveldende og veldig rørende. Vi hadde håpet at filmen ville engasjere selvfølgelig, men dette er over all forventning. Det er ingenting som er bedre enn at Posten kan bidra til å spre litt kjærlighet før jul, sier Monica Solberg, markedsdirektør i Posten Norge, i en pressemelding.

Flere kjendiser og internasjonale medier har uttrykt sine meninger om filmen. "Oh Norway, how wonderful!", skrev Stephen Fry, internasjonal forfatter og TV-personlighet. Av The Times blir filmen beskrevet slik: "Its over! The country of Norway has won Christmas with gay Santa".

Det er dog ikke alle som er like entusiastiske, og filmen har blitt forbudt i Sao Paulo Brasil. I Ungarn har dessuten stortingspresidenten lagt inn et forslag om å forby filmen. Nettopp dette viser hvor viktig det fortsatt er å jobbe med holdninger, skriver Posten.

Del artikkel: