Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Postens nye markedsplass inngår strategisk samarbeid

therese.karlsrud.haugen

Skal tilby gratis leveranser.

ANNONSE

Posten Norge har nylig lansert AMOI, som er en markedsplass for lokale butikker i Oslo. Tjenesten skal levere ulike varer som mat og blomster hjem til kunden samme dag. Nå inngår de et strategisk samarbeid med USBL, som forvalter 1600 borettslag og sameier.

LES OGSÅ: Postens nye satsing - markedsplass for lokale butikker

Samarbeidet skal bidra til enkel og smidig logistikk av varer fra nærmiljøet til Usbl sine medlemmer i Oslo og Bærumsområdet. I første omgang gjelder det for Usbl-kunder i Bjørvika, som gjennom en ny medlems- og beboerportal vil kunne nyttiggjøre seg av plattformen med gratis leveranse i sommer.

Gode kundeløsninger skapes gjennom samarbeid på tvers av bransjer. Et sterkt handels- og logistikksamarbeid med AMOI og Posten, vil styrke Usbl sin rolle mot våre medlemmer og beboere. På sikt tror vi at dette vil løse flere viktige logistikkbehov for våre kunder som gjør hverdagen deres enklere, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Postomdeling annenhver dag

Usbl meddeler at samarbeidet vil rulles ut i utvalgte borettslag og sameier som et pilotprosjekt. Deretter vil de to nye samarbeidspartnerne videreutvikle løsningen til Usbl-medlemmer.

Samarbeidet mellom Postens nye konsept AMOI og Usbl er et perfekt eksempel på hvordan vi på en smart måte skaper bærekraftige verdiforslag og synergier på tvers av selskaper. Både Usbl og AMOI har mål som går hånd i hånd, og som gir mulighet for å utforske videre. Jeg gleder meg til å se hva dette samarbeidet kan videreutvikles til, sier Thomas Tscherning, Konserndirektør Holding & Ventures, Posten Norge.

Del artikkel: