Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Postens pakkeboks-pers: Bikker 6000 pakkebokser på 2000 steder i Norge

"Overgått alle våre forventninger".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Det er ikke bare Postnord som satser stort på pakkebokser. Posten Bring har bikket 6000 selvbetjente pakkebokser i Norge, plassert på 2000 steder over hele landet.

Swipbox, leverandøren av selve pakkeboksene, registrerer at Posten Bring har satt flere rekorder siden de i 2020 plasserte sine første bokser til glede for både nettbutikker og netthandelskunder.

Med pakkebokser fra Lindesnes i sør til Longyearbyen i nord, har Posten Bring både det nettverket med den største geografiske avstanden mellom pakkebokser i hele Europa, samt verdens nordligste pakkeboks på Svalbard.

ANNONSE

Dessuten har konsernet vist den raskeste utrullingen av et nasjonalt pakkeboks-nettverk.

Siden den første pakkeboksen ble satt ut i begynnelsen av 2020 har både populariteten og bruken overgått alle våre forventninger. Med selvbetjente bokser i nærmiljøet som kan benyttes hele døgnet, har vi gjort hverdagen enklere for mange, sier Thomas Støkken, konserndirektør for e-handel og logistikk i Posten Bring, i en pressemelding.

"Høyt tempo"

I hovedstaden har 59 prosent av befolkningen under 500 meter til sin nærmeste pakkeboks. Og 40 prosent av de som får valget om å hente pakkene sine i en pakkeboks, velger å gjøre dette.

Vi har hatt et høyt tempo på dette arbeidet for å svare på den den store etterspørselen etter flere pakkebokser fra både nettbutikkene og kundene.

Nå kan kundene sende og hente pakker fra over 85 000 luker fordelt på 6000 ulike pakkebokser, på 2000 ulike steder i Norge, sier Støkken.

Med Posten Brings 6000, Postnords 2800 og Instabox' drøye 350 selvbetjente pakkebokser, har nordmenn per i dag tilgang på godt over 9000 selvbetjente hentesteder landet over.

Del artikkel: