Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Postens Sverige-satsing: Bestillingene øker med 80 prosent

Foto: AMOI
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Også i Sverige har AMOI falt i smak blant forbrukerne.

ANNONSE

Det er ikke kun i Norge Postens digitale markedsplass for lokale kvalitetsprodukter gjør stor suksess. Hittil i 2022 har AMOI i Sverige doblet antall tilknyttede butikker, utvidet leveranseområdet og opplevd sterk tilvekst.

I perioden januar til mai har antall ordre økt med nærmere 80 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Vi er veldig stolte over å kunne skape en sterk tilvekst, spesielt når e-handelsmarkedet akkurat nå møter en tilbakegang. Vi ser at vi har et unikt tilbud i markedet der du som kunde kan være sikker på å få gode, høykvalitets- og ferske råvarer uten å selv måtte besøke alle butikker og mathaller. Å kunne bestille fra flere butikker samtidig og få det i en samlet leveranse, samme dag, vet vi er veldig praktisk og sparer mye tid for mange, sier Jimmy Rhodin, administrerende direktør for AMOI i Sverige, i en pressemelding.

Nå skal AMOI nå ut til enda flere matglade svensker. Dette ved å utvide sitt leveranseområde ytterligere, til Farsta, Skarpnäck, Saltsjö-Boo, Sollentuna, Stundbyberg, Kista, Täby, Huddinge og Tyresö.

Gjennom å utvide leveranseområdet tilgjengeliggjør vi noen av Stockholms beste butikker og restauranter for enda flere folk. Vi har sett etterspørsel på leveranser til fler adresser fra både kunder og butikker og målet er å kunne levere til enda fler områder lenger frem i tid, sier Rhodin.

AMOI eies av Posten Norge. Med Bring som logistikkpartner lanserte Posten tilbudet i første halvdel av 2020 i Oslo, hvor tjenesten også skal ha blitt en stor suksess.

LES OGSÅ: Postens nye satsing – markedsplass for lokale butikker

Del artikkel: