Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

PostNord mottok miljøpris – “glade og stolte”

May-Kristin Willoch, PostNords miljøsjef, mottar miljøprisen fra jurymedlem Are Kjensli.
Foto: PostNord
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kuttet utslippene drastisk i 2020.

ANNONSE

Mandag denne uken vant PostNord NHO Logistikk og Transports miljøpris som ble delt ut på den årlige transport- og logistikk-konferansen i regi av NHO LT.

Årsaken til at nettopp PostNord stakk av med seieren skal være deres arbeid med kutt i utslipp. I 2020 reduserte selskapet sine CO2-utslipp med 40 prosent sammenlignet med 2009 – og det skal dessuten være på plass en plan for et fossilfritt PostNord innen 2030.

Vi er glade og stolte av denne prisen. Samtidig er dette også en bekreftelse på at vi så langt har lyktes med vårt miljø- og bærekraftsarbeid. PostNord-konsernet leder arbeidet med omstilling til fossilfritt i 2030.

I Norge har vi hatt stort fokus på bilparken, da det er her det meste av vårt CO2-utslipp stammer fra. Videre erkjenner PostNord at vi ikke klarer denne omstillingen alene, hvor vi har engasjert oss i prosjekter som vi mener gagner bransjen, sier May-Kristin Willoch, PostNords miljøsjef.

Miljøprisen har som formål å stimulere til utvikling og spredning av kunnskap om bærekraftige, nyskapende logistikk- og transportløsninger. Juryen består av Kjell Werner Johansen, ass. direktør TØI, Per Øyvind Langeland, avdelingsdirektør NHO, Sigrun Aasland, daglig leder ZERO og Are Kjensli, adm. direktør NHO Logistikk og Transport.

Bedriften har en helhetlig miljøstrategi i alle ledd av virksomheten, flere konkrete resultat å vise til og er en inspirator for de store, sa Are Kjensli fra scenen om PostNord.

Del artikkel: