Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Power går mot rekordår - butikkvekst på 17 prosent

Anders Nilsen, administrerende direktør i Power.
therese.karlsrud.haugen

"Den fysiske butikken mer aktuell enn noen gang"

ANNONSE

Det ser ut til å bli et nytt rekordår for elektronikkjeden Power. Og selv om salget går unna på nett, er det i de fysiske butikkene volumene ligger.

LES OGSÅ: Power oppsummerer Black Week: "Har satt rekord på rekord"

Til tross for pandemi og enorm vekst i norsk netthandel, er den fysiske butikken mer aktuell enn noen gang, sier administrerende direktør i norskeide POWER, Anders Nilsen, i en pressemelding.

Nettsalget vårt har økt med 32 prosent fra i fjor. Samtidig har antall kunder i butikk økt med 17 prosent. Det viser at nettbutikkens vekst støttes av de fysiske butikkene og at de legger grunnlaget for en rekordvekst i alle kanaler. Det er viktig å tenke på at over 80 prosent av volumet vårt faktisk er i de fysiske butikkene, sier Nilsen.

Under 2019 hadde Power en vekst på 500 millioner kroner. I 2020 går det nå mot ny rekord.

Med andre ord har ikke pandemien lagt noen demper på nordmenns kjøpelyst når det gjelder hjemmeelektronikk, sier Nilsen fornøyd.

I følge Power-sjefen er det hvordan kjeden klarer å utvikle seg og tenke nytt, som er årsaken til veksten.

Et kontinuerlig fokus på smarte løsninger, både for oss og kundene, er en av årsakene til den suksessen vi opplever nå. Effektivisering av innkjøp og lager, prisroboter som regulerer priser hvert femte minutt, DriveThru i korona-tiden, hjemmesupport for kunder og så videre gjør at vi kan holde prisene nede og samtidig bidra til at kundene foretrekker oss når de skal handle elektronikk, avslutter Nilsen.

Del artikkel: