Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Power lanserer ny panteordning: ”En begynnelse på noe større”

Anders Nilsen, adm. direktør i Power.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil nå 100 millioner første året.

ANNONSE

Power er først ute med en ny panteordning for brukt elektronikk. Denne helgen lanseres den landsdekkende ordningen - og planen er å omsette brukt elektronikk for 100 millioner kroner innen det første året. Dette skriver mediehuset Kampanje.

Målet er at panteordningen skal stimulere til at flere leverer inn brukt elektronikk, i stedet for å ha de liggende i skuffer og skap. På den måten bidrar ordningen til at de produktene som fortsatt kan brukes blir satt i stand og får en ny eier, at det kastes færre elektriske produkter og at materialer som kan gjenvinnes blir gjort tilgjengelige, sier Anders Nilsen, administrerende direktør i Power, til Kampanje.

Elektronikkjeden er en av landets største, i en bransje hvor man ikke kan legge skjul på at det finnes utfordringer knyttet til forbruk, miljø og bærekraft. Dette forteller Nilsen at man jobber kontinuerlig med.

Lanseringen av RePower er en begynnelse på noe større som forhåpentligvis kan bidra til å gi elektronikkprodukter et lengre liv, og dermed redusere forbruket av, og miljøpåvirkningen fra, denne typen produkter. Samtidig er dette også en kommersiell satsing for oss. Vi ønsker at kjøp, salg og reparasjon av brukt elektronikk skal stå for en vesentlig del av våre inntekter i fremtiden, sier Nilsen.

Med RePower håper selskapet å bryte barrierer knyttet til kjøp av brukt elektronikk.

Å tilby tilrettelagt salg gjennom en kjent forhandler, i tillegg til garanti på brukte produkter, vil kunne endre nordmenns syn på kjøp av brukt elektronikk vesentlig, sier Nilsen.

Power opplevde i fjor nok et rekordår, med 32 prosent økning i nettsalg og 17 prosent vekst i antall besøkende kunder i fysiske butikker. Dette sammenlignet mot 2019.

I følge elektronikkjeden er RePower en game changer for bransjen, og et viktig steg for å ta en tydeligere rolle i hele livssyklusen til TV-er, hvitevarer, PC-er og mobiltelefoner.

Del artikkel: