Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Power økte med 27 prosent: ”Usedvanlig gøy”

Anders Nilsen, adm. direktør i Power
Foto: Power
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Opplevde dessuten markant økning i butikkbesøk.

ANNONSE

Håpet om å holde fjorårets gode resultater for Black Friday var definitivt til stede hos den administrerende direktøren i Power, som nå fornøyd kan melde om en vekst på 27 prosent mot fjorårets store handledag.

Langt over forventning, men usedvanlig gøy. Det viser at vi har truffet godt med tilbudene våre, sier Anders Nilsen, administrerende direktør i Power, i en pressemelding.

Det har vært mange delte meninger om Black Fridays død til fordel for Black Week i år – hvor Nilsen mener elektronikkjedens resultater viser at Black Week ikke nødvendigvis har vannet ut Black Friday som fenomen.

LES OGSÅ: Elektronikkjeden kickstarter Black Week - nå med liveshopping

Black week har blitt årets største uke, og mange har skjønt at de aller fleste tilbudene er gjeldende hele uken og de handler når det passer dem best. At fredagen fortsetter å vokse er naturlig da den stimuleres av media og vår egen markedsføring som den absolutt viktigste dagen, sier Nilsen.

En betydelig økning i antall besøk viste seg dessuten i Powers butikker forrige fredag. Sammenlignet med fjorårets Black Friday, da forbrukerne ble oppfordret til å holde seg hjemme og handle på nett, ser selskapet en vekst på hele 73 prosent.

Butikkene var åpne på Black Friday i fjor også, men likevel steg butikkbesøket i år med 73 prosent. Det viser at folk ønsker å handle våre produkter i butikk, ikke bare på nett, og det synes vi er veldig gledelig, sier Nilsen.

Del artikkel: