Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Powers liveshopping-debut - solgte for 11 millioner på under én time

Foto: Power
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Helt vilt!"

ANNONSE

Elektronikkjedens aller første liveshopping ble mildt sagt en suksess. På 45 minutter solgte Power for hele 11 millioner kroner, og godt over 100.000 seere fulgte shopping-seansen hvor flere premier ble delt ut.

På én time hadde vi over 140.000 unike seere. Det er helt vilt! Vi hadde regnet med 6500, og drømte om 10.000, så dette er langt over all forventning, forteller Elizabeth Gill, markedssjef i Power, og fortsetter:

Vi hadde lyst til å gi kundene våre noe helt spesielt, og det fikk de. Alle som deltok i sendingen var med i trekningen om fantastiske premier, og ble det blant annet delt ut en Playstation 5, en TV, en iPhone og en pizzaovn. Det var nok noen svært fornøyde kunder som kunne innkassere disse premiene, sier Gill.

Powers livesending rullet i går kveld og med dette kickstartet selskapet årets Black Week.

Vi hadde rå priser på en del svært populære produkter. Blant annet overrasket vi med å selge hele 700 PS5, så du kan si det var stor pågang i kanalene våre av folk som ville kjøpe. Totalt hadde vi 107 000 kommentarer på chat, og vi solgte varer for 11 millioner kroner, sier markedssjefen i en pressemelding.

Elektronikkjeden har allerede testet liveshopping i nabolandet Danmark. Her sørget den første sendingen for en omsetning på 10 millioner danske kroner - også på én time. Dette tilsvarer rundt 13,5 millioner norske kroner. Tross at den norske debuten ikke nådde tilsvarende tall, var det ikke langt unna å slå rekorden.

LES OGSÅ: Elektronikkjeden kickstarter Black Week - nå med liveshopping på Facebook

Danmark har elektronikkjeden allerede hatt flere livesendinger gjennom året, hvor første show omsatte for hele 10 millioner danske kroner på én time.

Vi har forberedt oss godt og hadde masse folk på jobb, både på den tekniske biten og på kundesenteret vårt. Siden dette var aller første gang, og pågangen fra seerne var så enorm, hadde vi noen tekniske utfordringer, men vi klarte å løse det meste underveis. I tillegg har vi tatt med oss gode erfaringer til neste gang – for dette skal vi definitivt gjøre igjen, sier Gill.

Del artikkel: