Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Prisjakt legger ned på tre markeder

Peter Greberg, administrerende direktør i Prisjakt.
therese.karlsrud.haugen

En strategisk satsning.

ANNONSE

Prissammenligningstjenesten Prisjakt trekker seg nå ut av flere markeder, og legger ned sin tjeneste i Polen, Irland og Italia. Dette for å satse mer på blant annet det nordiske markedet.

Prisjakt endrer fokus med en ny strategi som handler om å bevare det store potensiale som finnes på det nordiske markedet. Beslutningen om å stenge ned vår hjemmeside i Polen, Italia og Irland innebærer at vi frigjør to arbeidstjenester. Det er positivt for organisasjonen at vi blir mer konkurrransedyktig i og med at vi flytter ressurser til de markedene der vi ser større potensiale, sier Peter Greberg, administrerende direktør i Prisjakt, til vår søsternettside Ehandel.se.

LES OGSÅ: Merkevarer krever at Prisjakt fjerner produktene deres

Endringene skal være en strategisk satsning på prioriterte markeder, og resulterer i at Prisjakt nå ville være på syv markeder i stedet for ti. Etter nedleggelsene vil tjenesten finnes i Norge, Sverige, Danmark, Finland, New Zealand, Frankrike og Storbritannia. I flere av disse landene går tjenesten under navnet PriceSpy.

Vi kommer til å legge til flere nye tjenester for videre utvikling av markedene i Norden, samt PriceSpy UK, Frankrike og New Zealand. Danmark er et annet eksempel på et nytt og viktig marked for oss, her har vi sett en positiv utvikling som vi vil ta videre til neste nivå, sier Greberg.

Del artikkel: