Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rakettvekst i netthandelen for Devold - åpner flaggskipbutikk i Oslo

Devolds nye flaggskipbutikk i Oslo.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Merkevaren fyller snart 170 år.

ANNONSE

For første gang åpner den snart 170 år gamle merkevaren egen butikk. Devolds netthandel har eksplodert siden landet stengte ned i 2020, hvilket har spilt en stor rolle i avgjørelsen om etableringen av den nye flaggskipbutikken.

Den nye butikken skal være et flaggskip for merkevaren. Vi har nå en så spennende kolleksjon, som vi ønsker å kunne vise kundene hele bredden av. Videre handler det, paradoksalt nok, i stor grad om at omsetningen vår på nett vokser. Når netthandel blir viktigere, trenger vi et utstillingsvindu der vi kan vise frem bredden i hva vi tilbyr, sier Cathrine Stange, daglig leder i Devold, i en pressemelding i dag.

Etter å ha doblet omsetningen på nett fra 2019 til 2020, satser merkevaren på å gjøre det samme igjen i år. Håpet er at butikken i Oslo vil styrke veksten på nett.

I fjor landet selskapets totale omsetning på 364 millioner kroner. I år forventer Devold en omsetning på hele 445 millioner kroner. Den nye butikken vil i følge selskapet også være avgjørende for Devolds satsing i Europa, USA og Asia i tiden fremover.

Denne modellen, med flaggskipbutikker og sterk digital tilstedeværelse, vil vi bruke i flere markeder. Samtidig er det viktig å understreke at det å jobbe tett med de riktige forhandler-partnere i de ulike markedene er, og vil forbli, en viktig del av vår kanalstrategi, sier Stange.

LES OGSÅ: Friluftsgigant åpner i Norge: "Etableringene skal komme på rekke og rad"

Devold har siden 1853 holdt fast på sin modell med farmere i Australia, New Zealand og Argentina som produsenter av merinoull til sine produkter. Råvaren bearbeides på Devolds fabrikk i Litauen. Produktene selges gjennom ulike forhandlere, blant annet hos Naturkompaniet som nylig lanserte sin første butikk i Norge.

Selskapet etablerte et tysk datterselskap i 2017, og har siden den gang tidoblet omsetningen i Tyskland. Omsetningen i utlandet generelt er doblet siden 2019.

Del artikkel: