Raskere og grønnere netthandel i Norden med fulfilment fra Bring

Etter lanseringen av Shelfless, den nye fulfilmenttjenesten til Bring i Norge, går nå startskuddet for en nordisk etablering. Med fullautomatisert lager også i Stockholm tilbyr Bring en grønnere og helintegrert fulfilmentløsning som tar hånd om hele kundereisen for nettbutikkene; fra kjøp, til plukk, pakk og levering.

For å møte de nye behovene i e-handelsmarkedet lanserer Bring nå fulfilmentløsningen Shelfless også i Stockholm. Ambisjonen er å lansere flere lager over hele Norden. Med Shelfless håndteres både lager, plukk og pakk, levering og returer for nettbutikkene.

Med lager i to av Nordens største byer kan nettbutikker ved hjelp av Shelfless komme nærmere kundene og kutte ned leveringstiden på varene som sendes. I tillegg så kommer størsteparten av varene til å bli levert med fossilfrie kjøretøy, sier Per Öhagen, konserndirektør for E-handel og logistikk i Bring. 

Med Shelfless får du en partner som kjenner det nordiske markedet og som kan bidra med god støtte underveis - Per Öhagen

Smidig integrasjon 

Med Shelfless trenger du ikke egne hyller, men kan i stedet lagre varene på Brings fullautomatiserte lager. Ditt ordresystem integreres med Brings system og herfra håndterers hele kundereisen, fra kunden trykker på kjøpsknappen i nettbutikken til varene leveres, og eventuelt returneres. 

Det skal være enkelt å koble seg opp mot løsningen. I prinsipp er det "plug-and-play" for alle nettbutikker som ønsker å bli Shelfless-kunder. Nettbutikken din integreres enkelt med oss, ​​og kundene dine kan følge bestillinger og leveranser på en smidig måte, sier Per.  

Per Öhagen

Raskere og mer bærekraftige leveranser   

Bring er snart ferdige med byggingen av det første Shelfless-lageret på Berger utenfor Oslo, og lageret i Stockholm etableres i begynnelsen av neste år. Verdiforslaget til Shelfless er det samme i hele Norden: en enklere, raskere, grønnere og mer fleksibel logistikkløsning for din nettbutikk. 

Shelfless gjør også veien til andre land i Norden kortere og mer effektiv. Å ha hele verdikjeden under ett tak betyr at plukking, pakking og levering av varene kan gjøres raskere enn om man har en mer fragmentert verdikjede. Med tilgang til Brings store distribusjonsnett får fulfilmentkundene betydelig kortere leveringstid når én aktør håndterer hele logistikkjeden. 

Som Shelfless-kunde får du tilgang til hele tjenesteporteføljen vår.  - Per Öhagen

– Som Shelfless-kunde får du tilgang til hele tjenesteporteføljen vår. Dette betyr at alle nettkunder kan velge hvordan de vil ha pakkene sine levert, enten hjem eller til hentested. Det skal være enkelt, fleksibelt og praktisk å velge, sier Per.

Plukking og pakking av varene på våre fulfilmentlagre vil bli raskere og mer effektiv. Pakkingen blir også grønnere, da vi pakker med så lite luft som mulig i pakkene. Shelfless-leveransene er koblet til vårt nordiske pakke- og distribusjonsnettverk med fossilfrie eller utslippsfrie biler, spesielt i storbyene, forklarer Per.

Skisse over autostore-anlegget på lageret i Oslo

Konkurransedyktig løsning 

Nettbutikkene i Norden opplever for tiden tøff konkurranse, både seg imellom og fra store internasjonale aktører, og mange har ikke muligheten til å investere i egne automatiserings- og distribusjonsløsninger. 

Shelfless gir nettbutikken din en mulighet til å vokse og gjør deg klar til å møte konkurransen, uten at du trenger å investere i eget lager, automatiseringsløsninger og IT-systemer. Med Shelfless får du en partner som kjenner det nordiske markedet og som kan bidra med god støtte underveis, avslutter Per. 

Dette er er Shelfless:

Shelfless er en sømløs fulfilmentløsning for nettbutikk. Bring tilbyr en mer bærekraftig og kostnadseffektiv tjeneste som ivaretar logistikken hele veien fra kjøp til levering. 

  • Løsningen tar hånd om lager, plukking, pakking, levering og retur 
  • Enkel direkteintegrasjon mot både nettbutikkplattform og økonomi- og innkjøpssystem
  • Raske leveranser med kortere ledetider, som gir samme-dag eller neste dags-levering
  • Fleksible og grønnere leveranser