Reitan lanserer nytt konsept: “Vi skal teste ut fremtidens butikk“

Innom har den urbane kunden i fokus.

Reitan Retail går nå live med et nytt konsept tilpasset det hastige byfolket på Grünerløkka i Oslo. Etter å ha lansert storhusholdningskonseptet Kolly er det denne gangen folk i farta som skal få tilbud om rask, enkel og sunn handel.

Konseptet får navnet Innom, og deres første butikk åpner dørene Thorvald Meyers gate på Grünerløkka torsdag 5.mai. Her skal man teste nyskapende og bærekraftige produkter og løsninger.

Annonse

Innom er en nyskapende blanding mellom convenience og dagligvare – det beste fra to verdener. Her skal vi teste ut fremtidens butikk for urbane kunder med høye krav til både enkelthet og ansvarlighet, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail i en kommentar til lanseringen.

LES OGSÅ: Reitan styrker konkurransen i dagligvarebransjen – "et strategisk steg for oss"

Målet er å åpne flere Innom-butikker etterhvert dersom konseptet faller i smak hos kundene. Utvalget i butikken vil bestå av over 3000 dagligvarer fra REMA 1000, et titalls spiseklare ferdigretter og sunn snacks, samt et eget bakeri som vil produsere over 50 ulike brød og bakervarer.

Innom skal være et sted du har lyst til å stikke innom for en kaffe på vei til jobb, en snacks på vei fra trening, rykende ferske croissanter til frokost eller bare melk og brød, sier Havva Kara, daglig leder i Innom.

Kara har 10 år bak seg i REMA 1000-systemet og har ledet arbeidet med å utvikle konseptet. Hun skal selv drive butikken i oppstartsfasen.

Jeg gleder meg stort til å vise folk på Grünerløkka den nye butikken. Stikk innom og fortell oss hva du synes, avslutter butikksjefen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!