Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rekordår for tredje året på rad: “Kjøleproduktene flyr ut!“

Anders Nilsen, administrerende direktør i Power Norge.
Power Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Varm pinse og varmere junimåned fører til eksplosivt salg av kjøleprodukter.

ANNONSE

I takt med at gradene stiger øker også etterspørselen av vifter, aircondition og luftkjølere. Power kan nå melde om en enorm vekst, med en økning på 200 prosent sammenlignet med fjoråret.

Kjøleproduktene flyr ut! Hittil i 2020 har vi solgt flere vifter og aircondition enn 2016 og 2017 til sammen, sier administrerende direktør i Power Norge, Anders Nilsen, i en pressemelding.

For å unngå at det skal bli utsolgt sørger kjeden for jevnlig påfyll av både vifter og airconditions, men også luftkjølere som har økt i popularitet.

Luftkjølere er geniale for dem som ønsker avkjøling, men ikke har mulighet for aircondition med lufteslange, sier Nilsen.

Rekordår på rekke og rad

Salgssjef i Power, Snorre Berg-Domaas, forteller til Ehandel at de har en økning på 200 prosent i salg av kjøleprodukter sammenlignet med fjoråret. De siste tre årene har vært rekordår, og det er i følge salgssjefen nå eksplosiv etterspørsel etter stillegående kjøleprodukter.

Vi har også merket en økning av kunder som starter sin handlereise på nett. Stadig flere reserverer mer på nett i stedet for å dra til butikk, og ni av ti søkeord som topper lista har med disse typer produkter å gjøre, forteller Berg-Domaas til Ehandel.

Del artikkel: