Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rekordmange hjemmefiksere sendte netthandelen opp 60 prosent

Foto: Byggmax
therese.karlsrud.haugen

Beste kvartal noensinne for Byggmax.

ANNONSE

Nye tall fra Klarna viser at netthandelen har skutt i været denne sommeren, særlig innen hus- og hageprodukter. Det kan gjør-det-selv kjeden Byggmax bekrefte, som melder om 60 prosent vekst nettbutikken.

Det er spesielt klikk-og-hent funksjonen som er populær, hvor Byggmax har tilbudt gratis hjemlevering til alle over 70 år siden corona brøt ut.

Vi har hatt økt pågang på varehusene, og åpnet tre nye varehus i Norge. I tillegg har vi omsatt voldsomt mye på nett. Nettbestillingene har steget med over 60 prosent i andre kvartal, sier Mikael Bengtsson, norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Sterk vekst for byggevarekjeden - netthandelen opp 40 prosent

Årets andre kvartal skal være Byggmax sitt beste noensinne, med en økt omsetning på 40 prosent. Tallene vitner om at mange nordmenn har brukt sommeren på å fikse hjemme.

Det er helt tydelig at nordmenn har benyttet anledningen til å gjøre små og store oppgraderinger hjemme. På et tidspunkt var alle våre leverandører helt tomme for terrassebord. Denne sommeren står igjen som den store hjemmefikser-sommeren sier Mikael Bengtsson, norgessjef i Byggmax.

Del artikkel: