Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rekordtall for Lindex: ”Beste resultatet noensinne”

Susanne Ehnbåge, administrerende direktør v/Lindex.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Stor økning i nettsalget.

ANNONSE

Lindex presenterte i dag sin delårsrapport for tredje kvartal og kan vise til økende salgsvekst samt det beste resultatet noensinne for tredje kvartal.

Resultatet til moteselskapet endte i tredje kvartal på 301 millioner svenske kroner, en økning på 43 prosent sammelignet med samme periode i fjor. Sammenlignet med normalåret 2019 er dette en økning på hele 145 prosent.

Jeg er veldig stolt av å presentere Lindex' beste resultat noensinne i tredje kvartal. Vi fortsetter den økende digitale veksten vår og sammen med styrkede marginer og god kostnadskontroll, kan vi oppsummere et fantastisk resultat både for tredje kvartal og de første ni månedene av året, sier Susanne Ehnbåge, administrerende direktør i Lindex, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Lindex økte med over 140 millioner under ett kvartal: "Vi er stolte"

Selskapets driftsresultat for de første ni månedene av året utgjør 463 millioner svenske kroner. Dette sammenlignet med 199 millioner og 188 millioner svenske kroner i 2020 og 2019.

Butikksalget økte i løpet av tredje kvartal med 7,4 prosent. Nettsalget økte med hele 54,5 prosent for kvartalet, og utgjorde totalt 17,9 prosent av Lindex' salg. Dette sammenlignet med i fjor, da nettsalg stod for 13,2 prosent av det totale salget.

Det er fantastisk at salget i butikkene nå er tilbake, og at vi er på samme nivå for tredje kvartal som i 2019. Vi økte salget i alle våre markeder og for alle våre forretningsområder, der undertøy var vårt sterkeste forretningsområde med en salgsøkning på 18 prosent. Den sterke veksten sammen med økte markedsandeler er et tydelig bevis på at kundene våre setter pris på vårt sortiment og tilbud, sier Ehnbåge.

Del artikkel: