Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

REMA 1000 får ny sjef i 2024: ”Vanvittig stolt”

Christian Hoel tar over som sjef for Rema 1000 i januar 2024.
Foto: Beathe Radby Schieldrop
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tar over om drøye tre år.

ANNONSE

Den 1.januar 2024 tar Christian Hoel over som sjef for REMA 1000 Norge. Dette etter å ha bekledd rollen som kjededirektør for Extra i Coop, samt tidligere roller i blant annet ICA Norge/RIMI og Nortura.

REMA 1000 en av norgeshistoriens største suksesshistorier, og jeg har stor ydmykhet, respekt og takknemmlighet for at jeg har fått denne muligheten som jeg ikke kunne si nei til. Samtidig vil jeg takke mine gode kollegaer i Coop. På vegne av alle ansatte i hele Extra-kjeden spesielt og i Coops verdikjede generelt, er jeg vanvittig stolt av den fantastiske reisen vi har hatt sammen de siste seks årene, sier Christian Hoel i en pressemelding.

Det er Tom Kristiansen som tok over stafettpinnen da Trond Bentestuen sluttet i mai i år. Kristiansen vil fortsette som administrerende direktør frem til Hoel tar over stillingen i januar 2024.

LES OGSÅ: Dagligvaregiganten får nytt navn

Christian er en ener i norsk dagligvarebransje og et perfekt tilskudd til REMA 1000-kulturen. Han er en positiv og offensiv leder med imponerende resultater. Få andre i bransjen kan vise til så positiv utvikling, så mye vekst og samtidig så mye engasjement blant folk. Jeg ser frem til å få Christian om bord til å lede Norges beste dagligvarekjede, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og styreleder i REMA 1000, i pressemeldingen.

Hoel trer ut av sin stilling som kjededirektør i Extra med umiddelbar virkning, og uttaler at han ser frem til å lede Norges største dagligvarekjede.

Del artikkel: