Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rigger Helthjem-teamet for videre vekst: ”Vi gleder oss”

Fv.: Freya Medewitz, Katrine Lunde og Synne Haugrønning Braa.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

En lovende trio.

ANNONSE

Helthjem har de siste årene opplevd sterk vekst, og som et resultat av dette flyttet selskapet tidligere i år sin nasjonale hovedterminal til over 12.000 kvadratmeter på Vestby. Nå styrkes personell-siden med tre nyansettelser.

Den nye trioen har demonstrert at de engasjerte, lærevillige og tøffe. Det er et godt bidrag til DNA-et vårt for å forberede oss på en fremtid med videre vekst. Vi er takknemlig for at de har valgt oss, og gleder oss til å se hvordan de kan være med på å forme Helthjems vei fremover, sier Anders Angen, daglig leder i Helthjem Netthandel, i en pressemelding.

Synne Haugrønning Braa vil tre inn i rollen som ny PR- og kommunikasjonsrådgiver. Tidligere har hun erfaring som journalist i TV2 og produksjon i 71° nord, men en bakgrunn innen prosjektledelse samt journalistikk.

Helthjem har vært en viktig utfordrer på det norske markedet og representerer mye av det jeg står for med riktige verdier og langsiktige tanker i bunn. Et selskap som våger å tenke nytt og snu seg raskt er helt nødvendig. Her vet jeg at jeg får jobbe med engasjerte gründer-hoder og meningsfylte prosjekter – og det gleder jeg meg til, sier Haugrønning Braa.

LES OGSÅ: Helthjem lanserer utslippsfri levering for motegigant

Katrine Lunde og Freyja Medewitz går inn henholdsvis som prosjektleder og Opex Manager. Lunde skal arbeide med strategiske prosjekter knyttet til Helthjems operative virksomhet.

Jeg gleder meg til å bli med på reisen videre og håper jeg kan være med å bidra til ytterligere vekst samtidig som vi utvikler nye, moderne og smarte logistikkløsninger, sier Lunde.

Medewitz får det overordnede LEAN ansvaret og skal jobbe med større prosjekter og automatisering. Medewitz kommer fra stillingen som teamleder i Asko.

Jeg gleder meg til å starte i et motivert og fremoverlent arbeidsmiljø hvor jeg blir utfordret både personlig og faglig. I løpet av min tid i Helthjem håper jeg å bidra til å utvikle selskapet videre gjennom nødvendig struktur, verktøy og motivasjon, sier Medewitz.

Del artikkel: