Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rigger seg for høysesong: ”Ser for oss 200 000 forsendelser på en uke”

Thor S. Molle og Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group.
Foto: Daniela Halvorsen
therese.karlsrud.haugen

Søker over 100 nye lagermedarbeidere.

 

 

ANNONSE

Brandsdal Group fortsetter å levere eventyrlig vekst med nettbutikkene Blivakker og Cocopanda. Nå går de inn i det som pleier å være selskapets mest aktive periode og søker dermed 100 nye lagermedarbeidere.

Disse skal betjene både det norske og det tyske lageret. For sistnevnte regner selskapet med å trenge rundt 60 nye personer, som skal bidra til å serve alle Cocopanda-landene.

Dette er høysesong for våre butikker. I år vil vi ta et steg i retningen å ansette flere direkte, men midlertidig. Tidligere har det hovedsakelig vært løst med innleie. Dette for å knytte god arbeidere mer direkte til oss, forteller Thor S. Molle, som er logistikksjef i Brandsdal Group, til Ehandel.

Selskapet ser etter personer i alle aldre og gjerne kvinner. De meddeler også at de nye medarbeiderne bør ha erfaring fra butikkarbeid eller fra restaurant- og service-bransjen som evner å jobbe i høyt tempo.

Black Week

Og det er ingen tvil om at det blir høyt tempo. Selskapet forventer nemlig fire ganger så store volum under årets Black Week sammenlignet med en vanlig uke.

Forventningen for årets BW er at vi skal sende ut 80-90.000 forsendelser i Norge. Det samlede antall forsendelser på Cocopanda-landene stipuleres til 90-100.000. Totalt kan vi se for oss et volum på 180 – 200.000 forsendelser som skal håndteres på en uke. Dette er 4 ganger normal volumene, sier Molle.

I dag har Brandsdal Group 45 faste lagermedarbeidere i Norge og 16 faste ved lageret i Flensburg i Tyskland.

Del artikkel: