Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ringnes-eide Dermanordic kjøper svensk sminkeselskap

Gründer og influenser, Isabella Löwengrip.
Press/Westfield Mall of Scandinavia
therese.karlsrud.haugen

Betaler 100 millioner kroner.

ANNONSE

Norske Dermanordic kjøper alle aksjer i Löwengrip Beauty og inngår samtidig et langsiktig samarbeid med de svenske gründerne Pingis Hadenius og Isabella Löwengrip.

Löwengrip skal ha vært ute etter en sterk industriell eier, som kan hjelpe dem med utviklingen av merkevaren og ta den til neste nivå. Dermanordic eies av konsernsjef Henning Nielsen, styreleder Christian Ringnes og NSV Invest, og har lang erfaring innen hudpleie.

Dermanordic sin sterke forankring i Norden og ikke minst kunnskap og høye kompetanse innen hudpleie gjorde dem til en perfekt partner for oss. Selv om Löwengrip har solgt i mange land internasjonelt, er det Norden som kommer til å være første fokus de nærmeste årene, sier Hadenius, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Nettbutikken Footway vil kjøpe Sportamore

"Jeg er veldig imponert"

Isabella Löwengrip, også kjent som influenser og blogger, vil fortsatt være selskapets ansikt utad og markedsføre gjennom sine egne kanaler. Pingis Hadenius vil jobbe aktivt i selskapet med produktutvikling og merkevaresstrategi.

Jeg er veldig imponert over hva disse to entreprenørene har skapt med merkevaren Löwengrip. Selskapet Löwengrip Beauty har aldri gått med tap og har ingen langsiktig gjeld, sier Henning Nielsen.

Salgssummen oppgis å være på over 100 millioner kroner.

Del artikkel: