Rocket på vei mot 20 millioner – henter ny SEO-ekspert

"Fortsetter strategien om et rent toppa A-lag".

Det er et år siden sist vi skrev om hvordan markedsføringsbyrået Rocket hentet ytterligere ekspertise for å bygge sitt drømmelag innen e-handel, som man selv kalte det.

Nå er det dags for en oppdatering. Rocket henter nemlig Peter Tilling som ny partner og konsulent på SEO. Han skal, med 30 års erfaring fra bransjen, bidra til selskapets ambisiøse mål om å nå 20 millioner kroner i omsetning i år.

Annonse

Jeg har fulgt med på Rocket en stund, men da jeg ble kjent med at alle er medeiere ble jeg veldig interessert. Etter samtaler med leder for SEO, var det lett for meg å gå videre i prosessen, sier Tilling.

Lederen han henviser til er Vegard Moberg, som er minst like fornøyd med rekrutteringen som Tilling selv.

I Peter har vi en knallsterk seniorkonsulent som kan lede oppdrag og videreutvikle kunder til nye høyder, sier Moberg.

Skal nå 20 millioner

Rocket omsatte i fjor for 9,3 millioner kroner. Dette tallet skal forhåpentligvis dobles i år.

Vi er litt over budsjett i de fire første månedene. Jeg tror det er få som er optimistiske med anslagene for året, men vi er i vekst og det ser bra ut. Det er ingen lett sak å oppnå det vi har satt oss fore, men det skal vi få til.

Med Peter fortsetter vi strategien om et rent toppa A-lag av dyktige markedsføringseksperter. Sophie Iuel begynte i april, Peter Tilling begynte i mai - og vi fortsetter rekrutteringsarbeidet videre, sier daglig leder Magnus Strømnes Bøe.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!