Rusta debuterer på børsen – umiddelbar økning

Aksjen steg etter et par minutter.

I dag steg lavpriskjempen Rusta inn på børsen. Det står også klart at tilbudsprisen er fastsatt til 45 kroner per aksje, hvilket innebærer at varehuskjeden vurderes til 6,8 milliarder svenske kroner.

Totalt ønskes 20 000 nye aksjeeiere velkommen i forbindelse med tilbudet.

Annonse

Dette er en stor dag for Rusta og en viktig milepæl i vår fortsatte reise som en leder innen lavpris i Norden. En børsnotering er et naturlig neste steg for oss mot å på lang sikt bli den ledende og mest  pålitelige lavprisaktøren i Europa. Jeg ser frem til å fortsette å bygge virksomheten som et notert selskap, sammen med våre medarbeidere, sier Göran Westerberg, administrerende direktør i Rusta, i en kommentar.

Det ble også en positiv start for selskapet. Allerede etter et par minutters handel stiger prisen på aksjen med over 4,5 prosent til rundt 47 kroner.

Jeg er stolt over at Rusta nå tar steget inn på børsen og det er gledelig å få ønske nye aksjeeiere velkommen til selskapet. Interessen for å bli en del av Rustas reise fremover har overgått våre forventninger. Familiene Forsgren og Forssell ser frem mot å fortsatt være langsiktige og engasjerte eiere i dette nye og spennende kapittelet for Rusta, sier gründeren Anders Forsgren.

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!