Så mye koster aksjen når Rusta børsnoteres

"Viktig milepæl".

Lavprisaktørene gjør det strålende nå i lavkonjunkturen. Det er med andre ord en ypperlig anledning å gå på børs og nå er alt klart for at Rusta skal ta steget til en notering på Nasdaq Stockholm.

I dag offentliggjøres prisen for aksjen, som forventes å lande på mellom 43 og 50 svenske kroner. Det innebærer at markedsverdien for selskapet utgjør mellom 6,5 og 7,5 milliarder kroner.

Annonse

Dette er en stor dag for Rusta og en viktig milepæl i vår fortsatte reise som en leder innen lavpris i Norden. En børsnotering er et naturlig neste steg for oss mot å på lang sikt bli den ledende og mest  pålitelige lavprisaktøren i Europa. Jeg ser frem til å fortsette å bygge virksomheten som et notert selskap, sammen med våre medarbeidere, sier Göran Westerberg, administrerende direktør i Rusta, i en kommentar.

Totalt er det drøyt 45,5 millioner aksjer som tilbys, eksklusiv overtildelingsopsjonen. Om den utnyttes til det fulle tilbys totalt 52,3 millioner aksjer, altså 34,5 prosent av det totale antallet aksjer i selskapet.

Med børsnoteringen hevder selskapet også å ha en visjon om å bli den ledende og mest pålitelige lavprisaktøren i Europa. Det sies at noteringen også vil øke bevisstheten om og kjennskapen til Rusta ytterligere.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!