Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salg av julekalendere har eksplodert: ”Venteliste siden i fjor”

Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.
therese.karlsrud.haugen

Har doblet salget allerede nå.

ANNONSE

For mange er sommeren såvidt over og julen fortsatt lenge til, men likevel virker det som at julehandelen starter tidligere hvert år. I følge netthandelsselskapet Nytelse.no er det i hvertfall flere nordmenn som har begynt å forberede førjulstiden.

Sammenlignet med samme periode i fjor har nemlig salget av erotiske adventskalendere allerede doblet seg hos nettbutikken.

Den har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått og det har ikke gjort den mindre populær, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Kalenderen skal både i fjor og i år ha blitt lagt ut for salg siste uken i august, og bruker som regel å være utsolgt lenge før adventstiden hvert år. Denne gangen har selskapet dog sikret seg med langt flere kalendere enn tidligere.

I år har vi fire ganger så mange kalendere, men vi ser allerede nå at vi kommer til å gå tom lenge før advent i år også. Kalenderen har vært svært populær og vi har hatt venteliste helt fra jul i fjor, i tillegg har vi en rekke VIP kunder som har fått nyhetsbrev før alle andre.

Får henvendelser hele året

Det spesielle med årets kalender er at den ikke er ferdiglagd, men en kalender der nettbutikken selv har plukket ut produktene.

Vi ser at det helt klart er nøkkelen til suksessen. Folk velger god kvalitet fremfor fredigproduserte kalendere med litt for dårlig innhold. Det er gøy å se at interessen er såpass stor allerede, men vi er ikke veldig overrasket for vi får henvendelser gjennom hele året om når kalendersalget starter, forklarer Ebbestad.

Ebbestad forteller at det er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn blant deres kunder, men at det ofte er sistnevnte som står for bestillingene. Nettbutikken tilbyr anonym levering, da diskresjon er noe de ser er viktig for kundene.

Det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Del artikkel: