Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salget av reiseprodukter skyter i været – øker med over 100 prosent

Monica Fasting, PR- og kommunikasjonssjef i POWER.
Foto: POWER
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nordmenn gjør ferdig shoppingen før ferien.

ANNONSE

Det er ingen tvil om at nordmenn er klare for sommerferien. Nylig delte Prisjakts nye Norgessjef sine innsikter med Ehandel, hvor det var tydelig at reiserelaterte produkter har trendet hos sammenligningstjenesten de siste ukene.

Nå kan også POWER bekrefte reiselysten – elektronikkjeden har mer enn doblet salget av reiseutstyr hittil i år.

Salget av mange typiske reiseprodukter har økt over hundre prosent hittil i år, og den største veksten ser vi på forsommeren, sier Monica Fasting, PR- og kommunikasjonssjef i POWER, i en pressemelding.

Samtidig som de nordligste beboerne i landet nærmest har tømt butikkhyllene for vifter og kjøleprodukter, er det powerbanks, bærbare høyttalere og hodetelefoner det går spesielt mye av ellers i POWER-butikkene rundt om i landet.

Bagasjevekter og reisestrykejern har naturlig nok også har fått et oppsving igjen, men vi ser også at det selges langt flere nett- og lesebrett enn på samme tidspunkt som i fjor. Det er nok mange som ønsker seg litt mer behagelige flyturer og restaurantbesøk i ferien.

Også gamerne forbereder seg på sommerferien. Sammenlignet med i fjor har elektronikkjeden solgt hele tre ganger så mange produkter i denne kategorien.

For veldig mange er dette en viktig sosial plattform gjennom ferien og vi vet av erfaring at salget øker fram mot og gjennom sommeren. Sammenlignet med fjoråret selger vi tre ganger så mange produkter i antall i denne kategorien, så det er tydelig at det er mange som også skal tilbringe tid inne i sommer, sier Fasting.

LES OGSÅ: Disse produktene trender blant nordmenn akkurat nå

Del artikkel: