Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salgsboom for Kondomeriet: “Folk forbereder seg på mer hjemmetid“

Marthe Sørflaten, pressesjef i Kondomeriet.
Foto: Kondomeriet
therese.karlsrud.haugen

Økt etterspørsel for sexleketøy.

 

ANNONSE

Coronaviruset rammer mange butikker, og tidligere i dag gjorde blant annet motegiganten Zalando det klart at situasjonen har påvirket salget deres negativt. Likevel er det ikke alle som opplever fallende salg. Mangel på aktiviteter og mer tid i hjemmet gjør nemlig at salg av sexleketøy går bra om dagen, noe som merkes spesielt i nettbutikken til Kondomeriet.

LES OGSÅ: Zalando varsler resultatfall: "Har absolutt hatt negativ innvirkning"

Økningen i omsetning på Kondomeriet.no er på nesten 50%, sier Marthe Sørflaten, pressesjef i Kondomeriet, til Ehandel.

I tillegg til økt omsetning merker selskapet langt flere bestillinger og konverteringer til nettsiden, hvor de opplever at mange søker etter inspirasjon.

Antall bestillinger i nettbutikken har hatt en økning på hele 45%. Kondomeriet kan også se en markant økning i konverteringer. Folk er målbevisste inne på nettsiden vår, og tallene kan tyde på at flere planlegger kosen.

LES OGSÅ: Kraftig vekst for norsk nettbutikk: "Kunder bestiler 90 snusbokser om gangen"

Holder alle butikker åpne

Kondomeriet holder fremdeles alle fysiske butikker åpne selvom det er færre besøkende enn vanlig. Av de som dukker opp i butikkene opplever de at flere ønsker å kjøpe produkter fordi andre planer har falt bort. I butikkene har man innført strengere tiltak rundt desinfisering og satt tester bak kassen.

Butikkene rapporterer jevnlig om hyggelige kundemøter der kundene helt klart kommer for å kjøpe produkter fordi andre planer har blitt kansellert på bakgrunn av koronaviruset. Vi opplever at folk følger rådene fra FHI og forbereder seg på mer hjemmetid. Det er veldig fint å se at folk bruker tid på å pleie kjærligheten, være lekne og utforske. Når restaurantbesøk, frisøren og barbesøk utgår bruker flere nordmenn heller pengene sine på seksuell velvære. Dette gjelder både de som har partner og de som er single, sier Sørflaten.

Del artikkel: