Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salgseksplosjon i pandemien - nesten dobling fra fjoråret

Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"Forventer tresifret millionbeløp"

ANNONSE

Nordmenn handler sexleketøy som aldri før. Det viser tall fra både Kondomeriet, Sinful og Nytelse, som alle har rapportert salgsrekorder i 2020. Sistnevnte kan nå meddele at den kraftige veksten også har fortsatt i desember.

LES OGSÅ: Fikk 700 000 ordre - disse stedene kjøpte mest sexleketøy

Nytelse.no, som er en norsk og rendyrket nettbutikk, opplever nå en økning på 90 prosent sammenlignet med julegavehandelen i fjor.

Det er en enorm økning. Corona har nok en stor innvirkning på dette, sier Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

I følge Ebbestad er det enkelte produkter som skiller seg kraftig ut i årets julehandel. For kvinner er det årets salgsfavoritt Womanizer tett etterfulgt av Rabbitvibratoren Nova. Salgsfavoritten til menn skal være såkalte Arcwave.

Julen er en tid som er vanskelig for mange i utgangspunktet, og med corona på det, så er det fint å se at mange benytter tiden til å kose seg ekstra mye sammen, eller alene, sier Ebbestad.

67 millioner kroner

Nettbutikken forventer å lande på 67 millioner kroner i omsetning dette året, noe som er en 80 prosent økning fra 38 millioner kroner i 2019. I 2021 forventer de å vokse med 50 prosent.

I 2021 forventer vi tresifret millionbeløp. Nytelse ser fordelen med norsk lager, lynrask levering, god kundeservice, å skape norske arbeidsplasser og ikke minst anonymitet, forteller Ebbestad.

Del artikkel: