Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salgsrekord på ved - over tusen prosent økning

Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Enorm etterspørsel på fyringsved.

ANNONSE

Voldsom økning i strømprisene har ført til at nordmenn gjør alt de kan for å sikre seg ved til vinteren. Dette merker Byggmax, som selger ti ganger mer ved sammenlignet med fjoråret.

Det har vært enorm etterspørsel etter ved i høst. Sammenlignet med i fjor har vi solgt ti ganger så mye. Økningen skyldes nok i stor grad uvanlig høye strømpriser men jeg tror også at mange har blitt ekstra flinke til å kose seg hjemme med fyr i peisen, sier Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax, i en pressemelding.

Grunnet mange leverandører er byggkjeden sikret god tilgang på ved. Samtidig kommer han med råd til kundene som skal fylle opp vedboden ut over høsten.

Byggmax er en av Nordens største byggevarekjeder. Vi jobber med mange leverandører, noe som gir oss god tilgang på ved. I år har vi også sikret oss flere leverandører og bestilt større leveranser da vi forventet høyere salg enn normalt. Vi har også full prisgaranti på ved slik som alle andre varer. Ikke bare matcher vi prisen på tilsvarende varer til lokale konkurrenter, vi gir også ekstra 10 prosent på mellomlegget, sier Hamberg, og fortsetter:

Det er noen enkle råd man bør følge hvis man vil sikre seg ved til vinteren. Besøk nettsiden vår for oppdatert lagerstatus i butikken og benytt deg av «klikk & hent» eller hjemlevering. Mange liker hjemlevering av ved da det blir litt bøss i bilen og slik.

LES OGSÅ: Etter resultatvarsel - slik gikk det med Byggmax

Byggmax ruller dessuten ut en ny tjeneste for kundene som velger hjemlevering - hvor man til enhver tid kan se hvor bestillingen befinner seg, og følge varebilen på kartet.

Det er klart det er fint å vite når ting blir levert. Vi er jo kjent for å være best og billigst på tunge byggevarer, og med tunge varer kan det være fint å forberede seg litt på leveransen, sier Hamberg.

Del artikkel: