Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Salgsvekst for Clas Ohlson: “Norge skiller seg positivt ut“

Lotta Lyrå, konsernsjef i Clas Ohlson.
therese.karlsrud.haugen

Nettbutikken økte med 70 prosent.

ANNONSE

Salget økte for Clas Ohlson i juni med en omsetningsvekst på 5 prosent til 711 millioner svenske kroner. Det er opp fra 676 millioner kroner under tilsvarende måned i fjor. Samtidig økte nettsalget med hele 71 prosent til 69 millioner kroner.

Det er tydelig at vårt tilbud var riktig under en periode der mange av våre kunder i juni valgte å investere litt ekstra i hjemmet før ferie hjemme. Til tross for fortsatt usikkerhet rundt utviklingen av coronapandemien og dets konsekvenser, viser vi styrke med en organisk vekst på 11 prosent drevet av sterk salgsøkning både i butikk og på nett, sier Lotta Lyrå, konsernsjef i Clas Ohlson, i en kommentar.

Selskapet kan også meddele at veksten har vært ekstra sterk på det norske markedet i juni, hvor omsetningen landet på 319 millioner kroner. I Sverige omsatte Clas Ohlson for 310 millioner.

Norge skiller seg positivt ut med en organisk vekst på hele 29 prosent. I Sverige ble vi fortsatt påvirket av redusert trafikk til våre butikker i sentrale områder, selv om det var en forbedring fra forrige måned. I Finland har restriksjonene hatt en fortsatt dempende effekt på salget, men også her merker vi en økning i trafikken.

Del artikkel: