Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Satser internasjonalt med norsk robot - investerer 8 millioner

Bernt Børnich, Chief Executive Officer of Halodi Robotics og Jacob Tveraabak, Konsernsjef i StrongPoint.
therese.karlsrud.haugen

Skal revolusjonere dagligvarehandelen.

ANNONSE

Det norske teknologiselskapet StrongPoint, som tilbyr effektive løsninger for blant annet dagligvarehandel, investerer i robotselskapet Halodi Robotics. Sammen skal de utvikle en robotløsning for matbutikker.

Planen er at en robotløsning for dagligvarehandelen skal hjelpe medarbeiderne med enkle oppgaver, så de kan fokusere på mer komplekse gjøremål og tilbringe tid med kundene.

LES OGSÅ: Sterk vekst for norske Click & Collect-skap: "Kunne vært høyere"

Halodi Robotics har hovedkontor i Moss og har designet roboten "EVE", som er i stand til å gjøre menneskelige oppgaver. Selskapet vil ta robotteknologien inn i både helsevesenet, detaljhandelen og forbrukermarkedet.

Hos StrongPoint tror vi at teknologi er en viktig del av løsningen for å øke effektiviteten og produktiviteten i butikk. Vi har en lang historie og et stolt rykte med å tilby banebrytende teknologiløsninger i verdensklasse til dagligvarekunder. Gjennom dette samarbeidet ser vi frem til å utvikle teknologiløsninger for fremtiden sammen med Halodi Robotics, sier Jacob Tveraabak, Konsernsjef i StrongPoint, i en pressemelding.

"Ser store muligheter"

Som en del av samarbeidet vil StrongPoint bli den eksklusive distributøren av de felles utviklede løsningene i Europa, hvor de satser på å innlede samarbeid med flere ledende dagligvareforhandlere.

Verdien på samarbeidet skal være på rundt 8 millioner kroner, hvor halvparten vil gå til prosjektet og den andre halvparten går direkte til Halodi Robotics.

Vi er ekstremt stolte av å samarbeide med StrongPoint på dette prosjektet. De har tiår med erfaring og kjennskap til dagligvarebransjen, hvor vi ser ser store muligheter for bruk av roboter i butikk, sier Bernt Børnich, Chief Executive Officer of Halodi Robotics.

LES OGSÅ: Lojaliteten er høy når vi handler mat på nett

Del artikkel: