Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Schibsted Distribusjon henter ny direktør for forretningsutvikling

Joote Michal Hika.
therese.karlsrud.haugen

Skal finne nye forretningsmuligheter innen distribusjon og netthandel.

ANNONSE

Schibsted henter inn Joote Michal Hika fra Telia til den nyopprettede rollen som direktør for forretningsutvikling i Schibsted Distribusjon. Han skal jobbe med å identifisere og realisere nye forretningsmuligheter innenfor distribusjon og netthandel.

Hika kommer fra rollen som Head of Smart Home i Telia, hvor han har hatt ansvaret for å kommersialisere smarthjem i nært samarbeid med startupselskapet Futurehome. Han har tidligere jobbet i Ernst & Young, og har også vært ansatt som forretningsutvikler i Schibsted-eide Finn.

Jeg var med på å etablere Innovation Lab i Telia for å utforske nye tjenester og forretningsmuligheter. Gjennom dette arbeidet knyttet jeg nær kontakt med startup-miljøet, og etablerte flere strategiske samarbeid. Nå gleder jeg meg til å ta med meg denne erfaringen tilbake til Schibsted, og se på innovasjonsmuligheter for distribusjon og netthandel. Jeg ser frem til å jobbe sammen med både “gamle” og nye kolleger i Schibsted, sier Hika, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Schibsted kjøper ut Zoopit-gründere

Skal finne fremtidens inntektsstrømmer

I den nye rollen skal Hika i følge Schibsted jobbe med å identifisere fremtidens inntektsstrømmer gjennom å identifisere og vurdere ulike muligheter, potensielle samarbeidspartnere, og investeringer. Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss, er svært fornøyd med nyansettelsen.

Vi er utrolig fornøyd med å ha fått med Joote Michal på laget. Han har en bakgrunn og kompetanse som er svært relevant for oppgavene i denne stillingen. Han har tidligere jobbet med forretningsutvikling i Finn, hvor flere av våre kolleger kjenner ham og bekrefter det solide og sympatiske inntrykket vi har fått av ham gjennom ansettelsesprosessen. Det er alltid ekstra hyggelig når tidligere medarbeidere kommer tilbake som en “boomerang” til Schibsted, sier Laksfoss.

Del artikkel: