Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ser lovende muligheter i Europa: Nå gjør snusgiganten sitt inntog i Tyskland

Gavin O'Dowd, administrerende direktør i Haypp Group // Foto: Haypp Group
Etablerer både lager og nettbutikk.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Haypp Group benyttet fjoråret til å teste det britiske markedets hunger etter vapes. Resultatet? Det skal være lovende.

Faktisk så lovende at snusgiganten nå har tatt beslutningen om at de skal forsterke sin posisjon i vape-segmentet ved å lansere Vapeglobe.de.

ANNONSE

Vår beviste evne til å kombinere et internasjonalt tankesett med lokalt engasjement for våre kunder vil være en nøkkel til suksess. Lanseringen av vape-segmentet i Storbritannia er et vitnesbyrd om det. Vi vil nå fortsette utvidelsen av vape-segmentet til flere geografiske markeder, inkludert det tyske markedet, kommenterer Haypp Groups administrerende direktør, Gavin O'Dowd.

For å lette satsingen har selskapet etablert nye varehus i Tyskland i tillegg til deres eksisterende britiske lager slik at de kan levere raskt til både Tyskland og Storbritannia.

Vel posisjonert

Salget av vapes skal gjennom fjoråret ha utviklet seg på en tilfredsstillende måte, og vokste til fem ganger det akkumulerte volumet av nikotinposer etter lanseringen i fjor. Selv er snusgiganten overbevist om at slike produkter vil stå for brorparten av nikotinforbruket innen 2027, i markedene selskapet per i dag er til stede i.

Nå handler det imidlertid om å ha alt på stell. Men ifølge O'Dowd er allerede vape-segmentet godt etablert utenfor Norden, og han mener Haypp Group er vel posisjonert til å dra nytte av denne muligheten grunnet deres eksisterende infrastruktur i Tyskland.

Ved å få dyp kunnskap om lokal lovgivning, samt engasjere oss med kundene våre for å forstå deres behov og ønsker, vil vi fortsette å streve mot vår visjon om å inspirere til sunnere nytelse for millioner, avslutter O’Dowd.

Del artikkel: