Sikter mot 25 millioner – dette er Jollyrooms planer for Oslo

"I første omgang handler det om å komme i gang".

I går delte baby- og barneaktøren Jollyroom nyheten om at de utvider sin fysiske tilstedeværelse, denne gangen med en butikk i Oslo sentrum. Det er selskapets første butikk utenfor Sveriges landegrenser og man gleder seg naturlig nok til å møte de norske kundene som utgjør en betydelig andel av deres kundegruppe.

Mattias Jacobsson, administrerende direktør i selskapet, forteller at de har store forventninger til den norske butikken som blant annet vil være utstyrt med digitale innslag.

Annonse

Vi kommer blant annet til å bruke elektroniske prisskilter slik at vi hele tiden speiler prisbildet på nettet, i butikken. Totalt sett har vi cirka 60 000 produkter i sortimentet og kun en liten del vil være tilgjengelig fysisk. Vi vil derfor ha stasjoner slik at de kundene som vil klikke hjem sine produkter i stedet, vil ha den muligheten til dette, forteller Jacobsson til Ehandel.

Sikter mot 25 millioner kroner

Om forventningene til den nye butikken forteller Jollyroom-sjefen at det i første gang handler om å komme i gang. Men man har allerede satt seg et mål om hvor mye inntekter butikken skal generere.

I første omgang handler det om å komme i gang og la markedet forstå at Jollyroom nå også finnes i fysisk form for våre kunder i Oslo-regionen. Med tiden tror vi at butikken kan omsette for cirka 20-25 millioner svenske kroner, men vi ser også parallellt en økning i salget på nett i de regionene vi har fysiske butikker i.

I forbindelse med nyheten om butikkåpningen i går uttalte Jollyroom at man har merket en generell nedgang. Jacobsson peker på hvordan deres kundegruppe er spesielt utsatt for økonomiske utfordringer.

Vår primærmålgruppe er trolig den som i samfunnet er blitt hardest rammet av inflasjonen og en lavere kjøpekraft. De siste månedene har vi sett flere restruktureringer og konkurser i bransjen, noe som viser at det generelt er tøffere konkurranse om kundene. Jollyroom står sterkt og vi tror det kommer til å bli utrolig moro å møte våre norske kunder i det fysiske miljøet, avslutter Jacobsson.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!