Skal hjelpe flere nettbutikker med nytt kjempelager

Lettbutikk inngår ny storavtale.

I sommer meddelte norske Lettbutikk at de planla å etablere et stort, høyteknologisk lager rett utenfor Oslo. Nå er det klart at lageret blir på 17 000 kvadratmeter og vil stå ferdig i mai 2022.

Lettbutikk, som spesialiserer seg på lagerdrift og kundeservice for nettbutikker, ble etablert av Kim Kåsene og Tommy Bjørbæk i 2015. Målet har hele tiden vært å gjøre det så enkelt som mulig å drive nettbutikk.

Annonse

For å bygge det nye lageret har Lettbutikk inngått en avtale med Bulk Industrial Real Estate. Dette vil bli etablert i Bulk Park Enebakk, som er 20 minutter utenfor Oslo. Det opplyser nettstedet Nærings Eiendom.

Det føles helt riktig for Lettbutikk å gå inn et nytt bærekraftig og topp moderne logistikkbygg for 3-PL og lastmile distribusjon, sier styreleder i Lettbutikk, Tom Hauge, i en kommentar.

I dag disponerer Lettbutikk over 10.000 kvadratmeter lagerareal. Selskapet har i overkant av 30 ansatte og befinner seg på to lokasjoner, Årnes og Alnabru i Oslo. I fjor omsatte de for 35 millioner kroner og i år sikter man mot 70 millioner kroner. Dette kommer blant annet av en sterk vekst i e-handelen.

Neste år tror vi på 150 millioner og over 300 millioner i 2023, men vi skal investere for å håndtere en omsetning på en halv milliard, sier Hauge.

For noen måneder siden kjøpte Lettbutikk 100 prosent av aksjene til teknologisselskapet Easy2You Technology. Denne teknologien skal bidra på det nye lageret.

LES OGSÅ: Etter emisjonen - Lettbutikk kjøper opp teknologiselskap

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!