Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skal levere 1000 ordre i timen med nytt robotlager

therese.karlsrud.haugen

Blir et av Europas største AutoStore-lagere.

ANNONSE

I høst kunne moteselskapet NA-KD meddele at de ville investere 100 millioner kroner i et nytt nordisk robotlager i Landskrona, Sverige.

Nå står det klart at det er logistikkpartneren Logent sammen med Element Logic, som skal levere AutoStore-løsningen. Med det nye lageret skal NA-KD forbedre leveringstiden til sine nordiske kunder.

Logent og Element Logic er i toppdivisjon innen logistikk og lagerautomatisering og er ideelle partnere for oss. Det her er et av de mest spennende logistikkprosjektene i Nord-Europa under 2020. Med det automatiserte lageret kommer vi til å kunne fortsette å levere på vår kraftige omsetningsvekst og forbedre våre leveringstider til våre nordiske kunder, sier Oscar von Konow, COO hos NA-KD, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Fortsetter å vokse - NA-KD går inn i ny bransje

100 roboter

Det nye AutoStore-lageret er utstyrt med 100 000 kasser og 100 roboter, som skal være tilpasset for å levere 1000 ordre i timen. Anlegget kommer til å bli et av de større i Europa, og forventes å stå klart til Q3 2020.

Vi er utrolig glad for samarbeidet og for å få levere en AutoStore-løsning til en av de mest fremtredende og innovative aktørene på det globale motemarkedet. Sammen med NA-KD og Logent kommer vi uten tvil til å levere et lager som møter de høye kravene til tilgjengelighet, fleksibilitet og skalerbarhet, sier Thomas Karlsson, daglig leder hos Element Logic Sverige.

Del artikkel: