Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skal levere drikkevarer for Vinmonopolet: “En spennende utfordring“

Hege Hukkelberg Tideman, Leder for vareforsyning i Vinmonopolet og Anders Kihle Fargernes, KAM i Best Transport.
therese.karlsrud.haugen

Blir billigere og raskere.

ANNONSE

Etter en anbudsprosess har Vinmonopolet valgt Best Transport til å levere drikkevarer hjem på døra til kundene. Hjemleveringsoppdraget starter opp i andre halvdel av oktober.

Vinmonopolet har hatt hjemlevering i 15 år og er ute på anbud med tjenesten med jevne mellomrom. I anbudsprosessen i år vant Best Transport. Vi gleder oss til samarbeidet med Best som vil gi kunden en bedre forutsigbarhet for leveringstidspunktet med deres to timers leveringsluke, samt at leveringen blir rimeligere for kunden, sier Hege Hukkelberg Tideman, som er Leder for vareforsyning i Vinmonopolet, i en kommentar til Ehandel.

Svenske Best Transport etablerte seg i Norge for fem år siden og i august kjøpte de opp hjemleveringsvirksomheten til norske Easy2you. Espen Slyngstad, som har vært daglig leder i Easy2You, fulgte med og er nå Norgessjef i Best Transport.

Vi ser på kontrakten som en stor tillitserklæring. For oss er dette en spennende utfordring ifra en kunde som i fjor vant prisen for beste kundeopplevelse i Norge, noe som igjen setter store krav til  kvaliteten på våre tjenester, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Best Transport i Norge.  

Hjemleveringsjtenesten vil være tilgjengelig i Stor Oslo, Bergenregionen, Stavanger og Sandnes, Trondheim, Kristiansand, tidligere Østfold og Vestfold samt Innlandet.

Fleksibel levering

Gjennom samarbeidet kan Vinmonopolets kunder bestille varer som blir levert hjem på døren med Best Transport og velge dato samt totimers vindu for hjemlevering av varene de har bestilt i Vinmonopolets nettbutikk. 

Prisen for hjemlevering varierer ut i fra hvor mye man bestiller, men ligger på for eksempel 102 kroner for seks flasker og 310 kroner for for 60 flasker, forteller Hukkelberg Tideman.

Nettbutikken har et lagerført sortiment (slik alle butikker har), samt at de er en av åtte butikker som fører varer fra Spesialutvalget. Kunden kan velge varer fra sortimentet som er på lager eller bestille en av de totalt 27.000 varene som vi bestiller inn til lageret med noen dagers ledetid. Da kan de velge om de vil ha levering på dør gjennom Best Transport, eller ønsker levering de henter på Post, sier hun.

Best Transport gjennomfører grundig opplæring av alle sjåfører som vil levere på vegne av Vinmonopolet for å være godt forberedt på å opprettholde Vinmonopolets krav til ansvarlig salg. 

Vi har utviklet tekniske løsninger for våre sjåfører som sikrer at vi ivaretar Vinmonopolets strenge utleveringskrav, sier Espen Slyngstad. 

Del artikkel: