Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skal nå flere kunder i Norge – signerer ny last mile-avtale

Gabriel Sjöholm, nordisk logistikksjef i Cheffelo og Ali Ghoce, adm. dir. i Gordon.
Foto: Cheffelo
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Designet for å øke kapasitet og lønnsomhet".

ANNONSE

Cheffelo vil nå flere kunder i Norge og Sverige. Det skal de gjøre sammen med siste mil-aktøren Gordon – i det som blir et utvidet samarbeid i Sverige og et nytt samarbeid i det norske markedet.

Partnerskapet betyr at flere kunder vil få tilgang til Cheffelos, tidligere LMK Groups, matkasser. Dessuten får kundene tilgang til flere leveringsalternativer.

Vårt fokus er å skape fantastiske kundeopplevelser. Takket være Gordons rekkevidde og koordinerte flyt kan vi utvide vår allerede omfattende geografiske dekning og optimalisere kapasiteten, og dermed nå flere kunder, sier Gabriel Sjöholm, Nordisk Logistikksjef for Cheffelo.

Kundene får muligheten til å spore leveransen i sanntid, og kanskje noen også vil føle på en litt lettere samvittighet. Gordons kjøletransport skal nemlig ha et mindre behov for isposer i eskene hvilket representerer en miljøgevinst – i tillegg til at deres ruteoptimalisering sørger for flere leveranser per kjørte mil.

Vi er veldig glade for tilliten og ser frem til å utvide samarbeidet. Vår plattformløsning er designet for å øke kapasiteten og lønnsomheten for Cheffelo, og gi deres kunder en skreddersydd, tjeneste, sier Ali Ghoce, administrerende direktør for Gordon.

I Norge er det i første omgang Adams Matkasse- og Godtlevert-kunder i Bergen, Trondheim og deler av Oslo som vil nyte av det nye samarbeidet mellom Cheffelo og Gorden. I Sverige tar Gordon over omtrent to tredjedeler av Cheffelos leveranser.

Del artikkel: