Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skal slå Black Friday-rekorden på 4200 ordre i minuttet

Mortiz Hahn, Senior Vice President Commercial Business på Zalando.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Zalando er i gang med Cyber Week.

ANNONSE

Motegiganten Zalando har nå innledet Cyber Week, som de liker å kalle uken opp mot Black Friday og forventer for femte år på rad å slå fjorårets rekord.

Allerede første dagen kjører Zalando på med opp til 70 prosent rabatt på sko i nettbutikken, og meddeler at de vil tilby tilsvarende rabatt på sesongens mote under hele uken. Tross det store salget har selskapet også et mål om å påvirke kundene til å handle mer bærekraftig i salgsperioden.

LES OGSÅ: Dropper Black Friday for grønn GivingWeek

Cyber week har blitt en strategisk viktig del av vår vekst og for å vinne nye kunder. I fjor tok vi ny rekord med over 4200 ordre i minuttet i de travleste timene på Black Friday, hvilket overgikk våre allerede høye forventinger. I år ønsker vi og fortsatt være med på hele Cyber week for å nå våre ambisiøse mål og for å forsikre våre kunder om at Zalando er selve startpunktet for mote også under den mest intensive salgsuken i året, sier Moritz Hahn, Senior Vice President Commercial Business på Zalando, i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Zalando med milliardrekord og nytt bærekraftløfte

Zalando kan også meddele at deres nye bærekraftsstrategi do.More vil være tilgjengelige for kundene under Cyber Week.

Kunden kan bruke den nylanserte funksjonen for klimakompensasjon i utsjekkingen for å bidra til en klimanøytral bestilling, skriver selskapet i pressemeldingen.

Del artikkel: