Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skal ta markedsandeler i hele Skandinavia: ”Langsiktighet er viktig”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Vi har en tradisjon for å vokse"

ANNONSE

Norges største lekebutikk på nett fikk tidligere i år Europris med på eiersiden. Nå er Lekekassen.no klare for videre satsing med både pilotprosjekter i Europris-systemet samt en skandinavisk ekspansjon.

LES OGSÅ: Europris går inn i lekebutikk - betaler en halv milliard kroner

Vi arbeider nå intensivt med noen utvalgte pilotbutikker i Europris-systemet for å teste helt nye leketøysavdelinger i 4. kvartal i 2021 med et fokus på kjente merkevarer. Generelt så vil jeg si at det er utelukkende positive signaler i våre organisasjoner. Det er gøy å gå på jobb om dagen og vi har ambisiøse planer for fremtiden, sier Andreas Skalleberg , CEO i Lekekassen Holding AS, til Ehandel.

Selskapet har dessuten ansatt en ny COO, Severin Baugstø Hanssen, som vil tiltre stillingen 1.desember. Hanssen har tidligere ledererfaring innen markedsføring, tjeneste- og forretningsutvikling. Nå skal han effektivisere Lekekassen.

Jeg er veldig entusiastisk over ansettelsen av Severin som ny COO i Lekekassen-konsernet. Videre vekst skal bygges på et solid operasjonelt fundament, og vi er overbeviste om at han bringer med seg spisskompetanse som vil gjøre oss bedre og mer effektive de neste årene, sier Skalleberg i en pressemelding.

Skalleberg forteller om planene for en skandinavisk ekspansjon, hvor det ikke legges skjul på de store ambisjonene. Allerede innen fjerde kvartal 2021 skal selskapet være på plass i Danmark.

Vi har en tradisjon for å vokse og vi har ambisjoner om å ta markedsandeler i hele Skandinavia de neste årene. Vi arbeider allerede nå med planer for 2023 og videre – langsiktighet er viktig i et meget krevende online marked, sier Skalleberg.

Lekekassen, som har drevet med fysiske butikker siden 1945, og på nett siden 2013, hadde i 2020 en total omsetning på 546 millioner kroner. Dette med et driftsresultat på 94 millioner kroner.

Del artikkel: