Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Doblet inntektene i Amerika: Nå står Europa for tur

Mike Parra er ny adm. dir. i DHL Express Europa.
Foto: DHL Express
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tar over som sjef i Europa-avdelingen.

ANNONSE

Det er dags for litt omrokkeringer i DHL Express' ledergruppe. Det innebærer en ny administrerende direktør for DHL Express Europa samt DHL Express Amerika.

Mike Parra, som har ledet DHL Express Amerika siden 2016, tar over rollen som administrerende direktør i DHL Express Europa fra og med 1. januar.

Til samme tid tar Andrew Williams, nåværende leder for DHL Express' avdeling i Canada, over Mike Parras nåværende stilling i DHL Express Amerika. Begge blir en del av DHL Express Global Management Board og vil rapportere til John Pearson, selskapets globale toppsjef.

Mike har oppnådd stor suksess i Amerika, inkludert konsekvent sterk inntekts- og lønnsomhetsvekst, utvidelse av vårt ledende internasjonale tidsbestemte nettverk og et intenst fokus på ansattes engasjement og trivsel, og jeg ser frem til å ha ham som leder av organisasjonen i Europa, kommenterer Pearson i en pressemelding tirsdag formiddag.

Parra skal ha doblet inntektene i DHL Express Amerika i løpet av sin tid i organisasjonen. I rollen som leder for Europa-avdelingen vil Parra være basert i Madrid, og lede et team på over 46 000 medarbeidere.

Williams på sin side skal også ha levert sterke prestasjoner i sin tid hos selskapet.

Andrew Williams har vært en fantastisk leder for vår organisasjon i Canada, har firedoblet inntektene og økt markedsandelen vår i landet i løpet av sin periode, sier Pearson.

Del artikkel: