Skifter navn på butikker og nettbutikk: ”Opplever misforståelser”

Forveksles med Felleskjøpet Agri.  

Felleskjøpet Rogaland Agder bruker i dag navnet FK-butikken, mens Felleskjøpet Agri bruker Felleskjøpet på sine butikker. Dermed forveksles ofte disse butikkene.

I mars vil derfor 21 FK-butikker og tilhørende nettbutikk i Rogaland, Agder og sørlige del av Vestland skifte navn til BondeKompaniet. Nå håper de å unngå misforståelser og dårlige kundeopplevelser.

Annonse

Det er en tid for alt, og i vår digitale tidsalder der mer og mer blir handlet på nett så opplever vi ofte misforståelser i forhold til butikker og navn. Vi må bygge en tydeligere identitet og har derfor bestemt oss for å skifte navn på nettbutikk og våre 21 butikker til BondeKompaniet, sier maskindirektør Einar Bent Jensen i Felleskjøpet Rogaland Agder, i en pressemelding.

BondeKompaniet er bondens egen butikk, eid av bønder i Rogaland og Agder. Deres Felleskjøp ble etablert av bønder i Stavangeområdet og av like framsynte bønder i Lister og Mandals Amt, begge "fellesindkjøbsforeninger" fra 1899.

BondeKompaniet forteller hva vi er - et kompani bygget på verdifull kunnskap fra generasjoner av skapende og hardtarbeidende bønder. Dette ligger i vår ryggmarg, samtidig som vi følger med i tiden når det kommer til produktmiks og ny teknologi, sier Jensen.

Butikkene hadde i 2020 en kraftig salgsøkning og 100.000 flere kunder.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!