Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skincity varsler personalet – ”vil allokere våre ressurser”

Istock
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

25 ansatte er varslet om oppsigelse.

ANNONSE

Nylig fikk den digitale skjønnhetssalongen Skincity en etterlengtet ny toppsjef, nemlig Pernilla Nissler i rollen som administrerende direktør. Kort tid etter er det klart at en av hennes første oppgaver blir å kutte ned på antallet ansatte.

Kilder forteller til Ehandel at Skincity har varslet 25 personer om oppsigelse. Årsaken skal være besparinger i budsjettet. Skincity bekrefter begge påstander når vi tar kontakt.

Det stemmer at vi for tiden ser over organisasjonen vår. 2021 var et mangefasettert år for all retail, fysisk så vel som e-handel. Vi har definitivt sett muligheter for virksomheten vår under pandemien, men også utfordringer i form av økt konkurranse og en endret kjøpsatferd hos kundene, sier Pernilla Nissler i en kommentar til Ehandel.

Hverken Skincity eller eierselskapet Axel Johnson har offentliggjort tallene sine for 2021 enda, men en kan regne med at en forverring fra 2020 er å se i regnskapet. Nå skal det rokkes om på organisasjonen for å kunne møte konkurransen bedre i 2022.

Nå fokuserer vi på å allokere våre ressurser på best mulig måte slik at vi kan bygge selskapet optimalt for det postpandemiske globale markedet, sier Nissler.

Del artikkel: